A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Gysinge Bruk

Ha din konferens på bruket

Vi är stolta över att kunna erbjuda en upplevelse utöver det vanliga här hos oss på Gysingebruk Wärdshus, Hotell & Konferens. Vallonbruket i Gästriklands med anor från tidigt 1700-tal ligger vid Nedre Dalälven och dess unika naturreservat. Den vackra miljön, den sköna naturen, maten och atmosfären hos oss gör din vistelse till en upplevelse för alla sinnen.

Våra varsamt renoverade lokaler samt Wärdshus inbjuder till trevliga möten. Här kan du även boka olika äventyr och aktiviteter. Hit är alla välkomna.

Vi kan givetvis anordna busstransfer till och från Bruket. Varför inte använda tiden på bussen till information, presentation av agendan etc. Vid ankomst finns konferensrummet iordningställt enligt era önskemål med fri tillgång till mineralvatten, frukt och godis. I pausen serveras kaffe med kaffebröd.

Lunchen avnjuts i Wärdshuset tillika middagen som ger er en kulinarisk upplevelse. Vår kunniga personal finns ständigt till hands i vår Reception/Lobby. Här kan du boka tid för tennis m.m. Efter dagens möten kan det kännas skönt att träffas under mer avspända former. Då kan ni spela biljard eller dart och umgås över en öl i Lobbyn. Ett bra sätt att öka teamkänslan är att genomföra någon av alla de äventyr som finns till buds.

Varmt välkomna och låt oss skämma bort er för en stund.