A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Gysinge Bruk

Bröllop & Fest

Hos oss finns allt ni behöver för att få ett lyckat bröllop/fest. Vi erbjuder helheten med mat och dryck, omtänksam service samt en unik och stämningsfylld miljö. Dessutom finns vi här och hjälper er med planeringen, så att ni själva kan koppla av och vara gäst på er egen fest. Vi har flera olika lokaler för festen, från det lilla sällskapet och upp till 120 personer. Vi dukar och festsmyckar efter era önskemål och efter middagen gör vi plats för dans om ni så önskar.

Tillsammans med er skräddarsyr vi tillställningen och arbetar utifrån era specifika önskemål och sätter ihop ett paketpris. I alla våra bröllopspaket ingår lokalhyra, städning, personal, dukning med linne, provsmakning av meny för brudparet samt en svit för bröllopsnatten.

Middagen

Bröllopet firas så klart i den genuina Wärdshusbyggnaden. För att sen ha den stora festen uppe på vår festvåning som ligger i en anslutande byggnad till Wärdshuset. Vår köksmästare ser till att det är hög klass på maten medan vår restaurangchef har ansvar för de ädlare dryckerna. Er bröllopsmåltid planerar ni självklart tillsammans med vår köksmästare och restaurangchef och vill ni ha vickning så går det självklart också bra.

Dans & Bar

Bröllopsvalsen träds en trappa upp i festlokalen. Här finns också en bar med gott om plats för samtal, skratt och dans. Festen kan pågå till kl. 03.00 som längst.